Туристическа агенция Yasmin Holidays

Ние ви предлагаме групови и индивидуални почивки в Катар, Турция, Дубай, Доминикана, Оман, Мароко, Египет, Йордания.Самолетни билети и трансфери.

Нашата цел е да оставим своя положителен отпечатък на национално и международно ниво в предлагането на туристически услуги!

Казвам се Мирослава Митинкова и съм собственик и управител на Ясмин Холидейз ЕООД. Преди много години Катар ме намери чрез работата ми. В началото знаех за Перлата на Арабския свят колкото всеки един от нас. През изминалите години имах възможността да опозная все повече страната, която ме вдъхнови и омагьоса. Така започна и приказката на Ясмин Холидейз, от желанието да ви разкажа за Катар и другите арабски страни, да ви покажа невероятни места, които да ви вдъхновят и усмихнат!

Във фирмата ни работят хора обичащи и отдадени на работата си, професионалисти в сферата на туризма с многогодишен опит. Може да разчитате на екипа ни да организира вашето бизнес, семейно или романтично пътуване до всяка страна в света. Личният подход и комуникация са важни за нас, а вие клиентите ни правите много щастливи, като го оценявате и ни приемате не само за ваш туроператор, а приятел и помощник в организацията на пътуването ви в чужбина.