Политика за личните данни

 1. Въведение

Yasmin Holidays („ние“, „нас“ или „нашата“) е ангажиран да защити и уважи поверителността ви, когато използвате нашия уебсайт, https://yasmin-holidays.com/. Тази политика за защита на личните данни обяснява как събираме, използваме, споделяме и защитаваме вашата лична информация, когато използвате нашия уебсайт. Моля, отделете време, за да прочетете внимателно тази политика за защита на личните данни, преди да използвате нашия уебсайт.

 1. Събиране на лични данни

Когато използвате нашия уебсайт, може да се наложи да предоставите лична информация, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер и друга информация, която може да бъде използвана за контакт с вас или за идентифициране на вашия акаунт. Ние също така събираме информация за използването на нашия уебсайт, като информация за устройството, тип устройство, местоположение, IP адрес, информация за браузъра и дейности на уебсайта.

 1. Използване на лични данни

Ние използваме събраните от нас лични данни за следните цели:

 • Да предоставяме и подобряваме нашите услуги;
 • За персонализиране на вашето изживяване при използване на нашия уебсайт;
 • За комуникация с вас, включително отговори на вашите запитвания и предоставяне на актуализации;
 • За анализ на използването на нашия уебсайт и подобряване на нашата рекламна ефективност;
 • За предотвратяване на измами и злоупотреби с нашия уебсайт;
 • За спазване на правни задължения и изпълнение на правни претенции.
 1. Споделяне на лични данни

Ние не продаваме или даваме под наем вашите лични данни на трети страни за маркетингови цели. Можем обаче да споделим вашите лични данни със следните страни:

 • Наши доверени партньори, доставчици или подизпълнители, които работят от наше име и имат достъп до вашите лични данни само за целите, посочени в тази политика за защита на личните данни;
 • Правителствени агенции или правоприлагащи органи, ако считаме, че това е необходимо за съответствие с всякакви законови задължения, за прилагане на тези Общи условия, за предотвратяване на измами или злоупотреба с нашия уебсайт или за защита на правата, имуществото или безопасността на други лица;
 • С ваше съгласие или при други обстоятелства, разрешени от закона.
 1. Защита на личните данни

Ние предприемаме разумни мерки, за да защитим личната информация, която обработваме, от загуба, кражба и неразрешено разкриване. Тези мерки включват използването на технически защитни средства, като защитни стени, криптиране и контроли за достъп, както и процедури за сигурност, съобразени с поверителността на данните. Въпреки че ние сме ангажирани да поддържаме сигурността на вашата лична информация, важно е да запомните, че предаването на данни през интернет не винаги е напълно сигурно и че не можем да гарантираме абсолютна сигурност.

 1. Съхранение на лични данни

Ние ще съхраняваме вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо за целите, за които са събрани. Като цяло ще съхраняваме вашите лични данни за продължителността на времето, което е необходимо за предоставяне на нашите услуги, за спазване на нашите законови задължения и за разрешаване на всички спорове.

 1. Вашите права

Вие имате определени права относно вашата лична информация, включително правото:

 • Да поискате достъп до или коригиране на вашата лична информация;
 • Да поискате изтриването на вашата лична информация (където е приложимо);
 • Да възразите срещу обработката на вашата лична информация за маркетингови цели;
 • Да ограничите обработката на вашата лична информация;
 • Да поискате прехвърлянето на вашата лична информация към друг администратор (известно още като преносимост на данните).

Моля, свържете се с нас, ако искате да упражните някое от тези права. Имайте предвид, че може да има изключения от тези права според приложимите закони.

 1. Промени в тази политика за защита на личните данни

Можем да актуализираме тази политика за защита на личните данни от време на време, за да отразим промени в нашите практики за събиране, използване и споделяне на лична информация. Ако направим съществени промени, ще ви уведомим чрез публикуване на известие на нашия уебсайт или чрез други подходящи средства. Продължителното използване на нашия уебсайт след такива актуализации означава, че приемате промените.

 1. Контакт с нас

Ако имате въпроси, коментари или притеснения относно тази политика за защита на личните данни или практиките ни за поверителност, моля, свържете се с нас на [manager@yasmin-holidays.com.