ИНДИВИДУАЛНИ ПОЧИВКИ В КАТАР – SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTEL 5*

SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTELS 5* се намират в сърцето на катарската душа, там където с букети от аромати на подправки и вкусна храна, аромати на мускус и усмихнати хора са подредени безброй магазини, ресторанти и кафенета. Избирайки Souq Waqif Boutique Hotels ще имате възможността да преживеете едно истинско гурме приключение. На място можете да опитате автентична катарска, мароканска, иранска, иракска,…

SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTELS 5* се намират в сърцето на катарската душа, там където с букети от аромати на подправки и вкусна храна, аромати на мускус и усмихнати хора са подредени безброй магазини, ресторанти и кафенета. Избирайки Souq Waqif Boutique Hotels ще имате възможността да преживеете едно истинско гурме приключение. На място можете да опитате автентична катарска, мароканска, иранска, иракска, ливанска, сирийска и йеменска кухня, да се насладите на традиционно арабско кафе и чай, местни сладкиши, а за любителите на шиша има богато разнообразие от аромати и техники на приготвяне с отлично качество.
Емблематичният пазар на Доха е разположен непосредствено до офиса на Емира на Катар и атракциите в него и в близост до него го прави изключително привлекателно място не само за гостите на Катар, но и на катарците. Хотелите са изградени в традиционен стил съчетан с модерните удобства на съвремието ни. Обслужването е на отлично ниво, а близостта до метрото, само за 2 QAR (1 лв.) предлага приятно и бързо пътешествие в града, стигайки до най-отдалечените точки на космополитната Доха.

 

Souq Waqif Boutique Hotels 5*, Доха, Катар

Website Souq Waqif Boutique Hotels 5*, Катар

Стандартна стая Пакет 5 нощ./ на човек в Двойна стая с вкл. закуска Пакет 7 нощ./ на човек в Двойна стая с вкл. закуска
20.03 – 30.09.2023 1 570 лв. 1 795 лв.
24.12.2022-19.03.2023; 01.10 – 31.10.2023 1 675 лв. 1 935 лв.

Пакетните цени включват:

 • Двупосочен самолетен билет с Qatar Airways: София – Доха – София, с директен полет  и включен 25 кг./чекиран багаж, 7 кг./ръчен багаж и кетъринг по време на полета. Времетраене на полета – 4 часа и 50 мин.
 • 5 нощувки с включена закуска.
 • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10 000 EUR.

Пакетните цени НЕ включват:

 • PCR тест преди заминаване
 • Лични разходи
 • Бакшиши
 • Допълнителни екскурзии
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“
 • И всякакви други разходи извън описаните в „Цената включва“

Резервации и анулации:

 1. Цените на пакетите са в БГ лева, а цените на екскурзиите са в ЕВРО на човек.
 2. При резервация се заплащат 50% от пакетната цена до 24часа след потвърждение по банков път. Доплащането на пълната цена на пакета се заплаща 30 дни преди датата на отпътуване.
 3. В случай на анулация, пакетната цена е с невъзвръщаема стойност.

Условия за влизане в Катар:

 • Изисква се валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на връщане от Катар.
 • Отрицателен PCR тест, който трябва да бъде извършен не по-рано от 48 часа преди полета за Катар или отрицателен Антигенен тест извършен до 24 часа преди влизане в страната.