ЕКСКУРЗИИ В ИНДИЯ 2024

Открийте магията на Индия с незабравимо пътешествие един път в живота. Индия е дестинация, която ще остави ярки спомени за цял живот у всеки пътешественик. Индия е перлата на всеки пътешественик. Ще посетим градовете от Златния триъгълник, включително и едно от седемте чудеса на Света – Тадж Махал. Романтика, история и спиращи дъха гледки. Индия е една от най-разнообразните и…

Открийте магията на Индия с незабравимо пътешествие един път в живота. Индия е дестинация, която ще остави ярки спомени за цял живот у всеки пътешественик. Индия е перлата на всеки пътешественик.

Ще посетим градовете от Златния триъгълник, включително и едно от седемте чудеса на Света – Тадж Махал. Романтика, история и спиращи дъха гледки.

Индия е една от най-разнообразните и завладяващи дестинации в света. От величествените Хималаи до плажовете на Гоа, от древните храмове до съвременните мегаполиси, от колоритните фестивали до богатата кухня, Индия предлага нещо за всеки вкус и бюджет. Потопете се в културата, историята и духовността на тази уникална страна и открийте нейната красота и магия с Ясмин Холидейс.